عرض مشاركة واحدة
بياناتي
 رقم المشاركة : ( 34 )
سـواح
ارثوذكسي جديد
رقم العضوية : 32039
تاريخ التسجيل : Jun 2008
مكان الإقامة :
عدد المشاركات : 5
عدد النقاط : 10

سـواح غير متواجد حالياً

افتراضي رد: طريقة صناعة نبيذ الأباركه فى منزلك

كُتب : [ 06-29-2008 - 04:21 PM ]


شكرك جدا يا أستأاذ ظريف ولطيف وخفيف
وعندي لك سؤالين:

الأول:

يا سيدي أنا ما قدرت أحصل الخميرة اللي تقول عليها ما عندي إلا الخميرة الفورية العادية البودرة .. وفيه حصلت كمان بيكربونات الصوديوم للخبز ممكن تنفع؟؟ ....

وأنت تقول ما ينفع خميرة البودرة لأن مفعولها ضعيف ....

طيب لو كثرت الخميرة؟ أو فيه شيء آخر ممكن أسويه يا ريت تنورني بيه ... الله ينور عليك لأن الخميرة الرطبة معدومة عندي

الثاني:

وفيه واحد قال طريقة الخمرة أنك تقطع الفواكه اللي تحب وتحط معاهم الخميرة وتخليهم بالشمس شهر كامل ... يا ريت توضح لي كلامه لأني ما فهمته بالزبط...

هل يقصد إني أعصر الفاكهة بعدين أحط معاها الخميرة وأغلقها وأخليها بالشمس .. أو يقصد أني أعصرها بعدما تتخمر بالشمس؟!!

ألف مليون شكر .. وآسف على الاطالة


رد مع إقتباس