sabahzakery
04-09-2008, 07:05 PM
تورته نابليون
المكونات:
1-150 جرام دقيق
2-150 جرام بندق مطحون (اى يكون مثل الدقيق)
3-250 جرام سكر
4-250 جرام زبده
5-150جرام شيكولاته مبشوره او(مسحوق الكاكاو)
6-(7)بيضات
7-(1)بيكنج مبودر
طريقه العمل:
نضراب البيض مع السكر حتى الحصول على القوام الكريمى ثم نضيف الدقيق مع البيكنج مبودر ونقلب الخليط معا ثم نضيف الشيكولاته المبشوره او مسحوق الكاكاو واخيرا نضيف البندق او المكسرات المرغوب فيها . و
با لهنا والشفا.
المكونات:
1-150 جرام دقيق
2-150 جرام بندق مطحون (اى يكون مثل الدقيق)
3-250 جرام سكر
4-250 جرام زبده
5-150جرام شيكولاته مبشوره او(مسحوق الكاكاو)
6-(7)بيضات
7-(1)بيكنج مبودر
طريقه العمل:
نضراب البيض مع السكر حتى الحصول على القوام الكريمى ثم نضيف الدقيق مع البيكنج مبودر ونقلب الخليط معا ثم نضيف الشيكولاته المبشوره او مسحوق الكاكاو واخيرا نضيف البندق او المكسرات المرغوب فيها . و
با لهنا والشفا.