رانيا وجية
04-14-2008, 12:05 PM
المقادير
3 بيضات
1كوب سكر (حسب الرغبة)
1 باكو بينج بودر
1 باكو فانيليا
1/4 كوب سمن
1 كوب دقيق
ملحوظة : ياريت الكوب المستعملة تكون واحدة للمقادير وتكون كوب وسط
الطريقة
نضع البيض ومعة الفانيليا ونضربة فى المضرب (اوالخلاط ) جيدا وبعدها نضع السمن ونكرر ضربها
وبعدها السكر ونكرر الضرب بعدها نضع مع الدقيق البيج بودر ونضعهم فى المضرب
ممكن اضافة قليل من الكاكاو مع تقليل الدقيق
نكون قبل كدة مجهزين الفرن وكمان صينية وسط ومدهونة سمن وبمجرد عمل الخليط نضعة فى الصينية
لنجاح الكيك
اتبع الطريقة جيدا
تسخين الفرن كويس قبل وضع الصينية
وضع الصينية اعلى او فى منتصف الفرن
نترك الكيك لمدة 1/3 او 1/2 ساعة دون فتح الفرن نهائيا على درجة حرارة متوسطة
وبالهنا والشفاء
3 بيضات
1كوب سكر (حسب الرغبة)
1 باكو بينج بودر
1 باكو فانيليا
1/4 كوب سمن
1 كوب دقيق
ملحوظة : ياريت الكوب المستعملة تكون واحدة للمقادير وتكون كوب وسط
الطريقة
نضع البيض ومعة الفانيليا ونضربة فى المضرب (اوالخلاط ) جيدا وبعدها نضع السمن ونكرر ضربها
وبعدها السكر ونكرر الضرب بعدها نضع مع الدقيق البيج بودر ونضعهم فى المضرب
ممكن اضافة قليل من الكاكاو مع تقليل الدقيق
نكون قبل كدة مجهزين الفرن وكمان صينية وسط ومدهونة سمن وبمجرد عمل الخليط نضعة فى الصينية
لنجاح الكيك
اتبع الطريقة جيدا
تسخين الفرن كويس قبل وضع الصينية
وضع الصينية اعلى او فى منتصف الفرن
نترك الكيك لمدة 1/3 او 1/2 ساعة دون فتح الفرن نهائيا على درجة حرارة متوسطة
وبالهنا والشفاء