المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : انتطرونى فى طريقة عمل البيتزا الايطالية فقط من كيروو ملك البيتزا


keroo82
05-27-2008, 09:50 PM
قريبا على منتديات ارثوزكس

طريقة عمل البيتزا الايطالية


اخوكم فى المسيح كيروو
بتشغل فى البيتزا

فى ايطاليا حاليا


انتظرونى قريبا جداااا

keroo82
07-07-2008, 03:10 PM
البيتزا الايطالية بالصوررررررررررررر



http://www.pizzaluis.com/images/pizza-contact.jpg



لتحضير بيتزا ايطاليه
سوف تحتاجين إلى:

المقادير:

نصف ملعقة شاي سكر
نصف كوب ماء دافئ
كوب ونصف الكوب دقيق جميع الاستعمالات
ملح
ملعقتين طعام زيت

الصلصة:
ملعقتين شاي زيت
بصلة مفرومة
فص ثوم مدقوق

ملعقة طعام صلصة طماطم
نصف ملعقة شاي أوريجانو(oregano)
نصف ملعقة شاي ريحان
ملعقة شاي سكر
ملح، فلفل أسود

المقادير الأخرى:


ملعقتين طعام جبن بارمزان مبشور


فلفل اخضر صغيرة مقطعة مكعبات صغيرة 15ج خميره 400جم علبة طماطم أو طماطم طازجة 125جم جبن مازرولا مبشور 60 جم زيتون أسود مقطعةإلى أنصاف 3 فطر ( فونجى فى ايطاليا ) طازج مقطعة شرائح
http://www.merci-facteur.com/voeux/294-Preparation%20Pizza_maxi.gif


الطريقه:
ضعي الخميرة والسكر والماء، غطيها واتركيها في مكان دافئ لمدة 10 دقائق أو حتى ترتفع الخميرة. ضعي الدقيق مع الملح في سلطانية واصنعي حفرة في الوسط. اسكبي خليط الخميرة وأضيفي الزيت، اعجني حتى تحصلي على عجينة متماسكة.
انقلي العجينة إلى سطح مرشوش واعجني حتى تحصلي على عجينة مطاطة، ضعيها في سلطانية مدهونة بالزيت وغطيها واتركيها في مكان دافئ لمدة نصف ساعة أو حتى يتضاعف حجم العجينة.
رققي العجينة على شكل دائرة سعة 25سم وضعيها في صينية البيزا.

الصلصة:

سخني الزيت في قدر، أضيفي البصل المفروم وقلبي حتى يتغير البصل أضيفي إليه الثوم المدقوق قلبي لمدة دقيقة. أضيفي إليه الطماطم المفرومة والصلصة والأعشاب بنوعيه والسكر وتبليه بالملح والفلفل.
أتركي الصلصة حتى الغليان ثم اجعليها على نار هادئة لمدة 5 إلى 10 دقائق حتى تغلظ الصلصة من غير أن تغطي القدر.
اتركي الصلصة تبرد ثم ضعيها على البيزا.
أمزجي الجبن بنوعيه، ضعي مقدار منه على البيزا. ثم ضعي عليه الفليفلةوالفطر والزيتون وماتبقى من الجبن. أدخليها الفرن لمدة 15 إلى 20 دقيقة.



http://www.casafree.com/modules/xcgal/albums/userpics/38023/Pizza%7E0.jpg

الجعان يجى ياكل
لا ازاى استنى بس لازم احطتلك تتغدى
ههههههههههههههههههههههههه هههه
يارب تعجبكم

نيرو12
07-07-2008, 03:30 PM
الللللللللللللللله
انا جعان ممكن اكل
اصل شكلها يفتح النفس

keroo82
07-07-2008, 03:42 PM
كلو جعان اهو ياعم
خد بيتزا بس مش عايزك تسيب حتة
http://www.elaana.com/up/get-1179416867.jpg

نيرو12
07-13-2008, 10:22 PM
دخلتها ازاى المنتدى
ده كبيره اوى واضح انك كريم جدا

اللة يرعانى
07-13-2008, 10:50 PM
جوعتنى يا كيرو
بس هجربها وقولك على نتيجة
لو سمعت فرقعة يبقى بعملها
شكرا ليك

سولين1
07-16-2008, 05:30 PM
حرام عليكىيا كيرو

جوعتتتتتتتتتتتتتينى


بس بجد انا هاعملها دلوقتى

واقلك رايى

Malak sokar
07-18-2008, 07:07 PM
جميةو ياكيرو بس احنا اساسا خايبين مش هنعملها


ماتحولش
ربنا يباركك

keroo82
07-19-2008, 02:28 PM
ههههههههههههههههههههههههه
بالهنا والشفاء يا بنات بس عايز اشوف النتيجة هتعرفو تعملوها ولا على راى ملاك سكر خايبين ربنا يستر
هههههههههههههههههههههه
ميرسى ليكم يا احلى اخوات فى الدنيا
ربنا يبارك حياتكم

كاترينا
07-19-2008, 03:05 PM
واو جميله اوى كيرو

ميرسى

peter_pop18
07-19-2008, 08:02 PM
+الله بجد حلوة اوي شكراً ليك يا كيرو وربنا يمون معاك+
علي فكرة انت جوعتني بجد
هههههههههههههه

MERVAT YOUSSEF
02-24-2009, 07:50 AM
ربنا يباركك يا كيرو ويبارك تعب محبتك .