المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : فاخ مكسيكانو


peter333
01-01-2009, 02:29 PM
المقادير :

نص كيلو صدور فراخ
طماطم بيورية
فلفلة حمراء
فلفلة صفراء
فلفلة خضراء
3 بصلات
فصين ثوم
حزمة كسبرة خضراء
هوت صوص - ملح وفلفل

الطريقة:

اتبل الفراخ بالملح والفلفل والهوت صوص ثم اقطعها شرائح
بالعرض .اضع معلقتين زيت فى مقلاية واشوح فيها الفراخ
لحد ماتصفر حوالى 10 دقائق حتكون نص سوى
وبعدين تشيليها من المقلاية وفى الطاسة مكان الفراخ
تزودى بس معلقة زيت ثم نضع البصل المخرط والثوم لحد
ما يدبلوا خالص ثم اضع الطماطم البيورية تقليبة واحدة
ثم اضع الفلفل الملون المخرط صغير
واقلب تقليبتين ثم اضع الكسبرة الخضراء( مخرطة بالسكينة)
تقليبة ثم اضع الفراخ واتركهم على النار حوالى
5 دقائق وادخله الفرن شوية حوالى 10 دقائق
ملحوظة / ممكن تتعمل باللحمة البتلو .
و بالف هنا و شفا يا طفسين هههههههههههههههههههههههه:e m3400:

وردة حزينة
01-02-2009, 12:20 AM
طفسين طفسين بس نفطر ياعم بيتر هههههههههههههههه
ميرسى ليك كتير على الطريقه بس اسمها صعب اوى بس برده هتتاكل هههههههههههههههه

جوسى
01-03-2009, 02:36 AM
ميرسى ليك يا بطوط
هجرب و هقوووووووووووووولك

peter333
01-03-2009, 03:56 AM
ميرسى كتير لردودكم بس معلش هى اسمها فراخ
و لو عرتوا تعملوها ابقوا دوئونى و
كل سنة و انتم طيبين