المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : طريقة الأرز المعمر بالكبد والقوانص


ساليتا
11-06-2007, 10:26 AM
المكونات:
1-بصلتين مقطع صغير
2-نصف كيلو كبد وقوانص فراخ
3-كوبين ونصف أرز
4-كيلو لبن
الطريقة:
1- إغسلي الأرز وانقعيه في اللبن لمدة نصف ساعة أو أكثر
2-يحمر البصل قليلا ثم توضع عليه القوانص وقليل من الماء ويقلب حتى تقرب أن تنضج
3- يضاف إليها الكبد وتقلب ويضاف الملح والفلفل والبهارات إلى أن تنضج
4- يوضع الأرز في الصينية ويضاف إليه الكبد والقوانص ويقلب قليلا فوق النار على العالي ثم يوضع على الوجه بعض السمن وممكن قشطة لو عندك ودخليها الفرن.

حلو قوي قوي وهيعجبكوا

Team Work®
11-06-2007, 01:10 PM
هيااااااااااااااااااااااا اا

أخيرا يا ساليتا جيتي ونورتى المنتدى كلوا بجد احنا سعداء جدا بان اول موضوع ليكي كان فى طباخك الخاص لان القسم دة كان شغال حلو قوى قوى قوى وكنا بنتحدا شريف اللى بيجي فى التلفزيون

ولما غلبناه الدنيا وقفت احنا معتمدين عليكي انتى اللى هاتقومى القسم دة تانى وبعيدن شكلك شاطر فى الاكل

ربنا معاكى ويفرح قلبك وشكرا على الوصفة الحلوة دى

bolalover
11-07-2007, 12:01 AM
شكرا علي الاكلة الحلوة دي بس انا مبعرفش اطبخ و كل ما احاول اعمل اي حاجه بخرب الدنيا

ساليتا
11-07-2007, 08:23 AM
شكرا علي الاكلة الحلوة دي بس انا مبعرفش اطبخ و كل ما احاول اعمل اي حاجه بخرب الدنيا

ما أنا كمان مكنتش بعرف أعمل حاجة واتجوزت فبقيت مضطرة أعمل أكل بس بجد الطبخ ده متعة.

اسامه
01-14-2008, 12:48 AM
وصفه هايله يا ساليتا ربنا يباركك وتتحفينا بأكلاتك الجميله

مصري مكبر دماغة
01-14-2008, 05:50 AM
نورتي المنتدي
بس جوعتيني بوصفاتك اللذيذة
جاري التجربة من اخراج ساليتا