المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : طريقة عمل البيتزا الصيامى


looris
12-12-2007, 09:52 AM
نصف كيلو دقيق كوب زيت ممتاز خميرة بيرة قطعة فى حجم عين الجمل او ملعقة كبيرة خميرة جافة حبيتين بطاطس فى حجم البيضة مسلوقين جامد ومهروسين حباش الوجة زيتون مقطع فلفل رومى مقطع طرنشات طرنشات طماطم مقطع رفيع صلصة طماطم مسبكة من غير بصل او ثوم وتخفيفيها بقليل من الماء حتى تصير كا لطحينة
الطريقة نحضر وعاء بلاستيك ونضع فية الدقيق والزيت والخميرة المذابة فى نصف كوب ماء دافىء والبطاطس المهروسة ونقلب جيدا بعد ذلك اضيف ماء دافىء بالتدريج حتى تتكون عندى عجينة طرية ومتماسة وعشان اتاكد انها مش عايزة زيت لازم تطلع من اصابعى من غير ما تلصق بعد ذلك اتركها تخمر لمدة ساعة احضر صاج كبير او صينيتين متوستطين وندهنهم بالزيت ونفرد العجينة ونفرد عليهم التسبيكة ثم الطماطم الطرنشات ثم الفلفل والزيتون فى الاخر ثم رشة فلفل اسمر بزيادة شوية علشان تديها طعم لذيذ ثم ملح ورشة زيت خفيفة للوجة وتخبز فى فرن متوسط الحرارة لمدة 25 دقيقة او لحد ما تستوى وما تزوديش السوى علشان ما تتمسش وتنشف وبالهنا وكل عام وحضراتكم بخير وانا فى انتظار الرد :36_3_11:

ظريف
12-12-2007, 09:55 PM
شكرا looris ربنا يعوض تعب محبتك بس أنا أفضل آكلها من أيد طباخ المنتدى ( أستاذ ميكى )نصف كيلو دقيق كوب زيت ممتاز خميرة بيرة قطعة فى حجم عين الجمل
والجمل حيواااااااان بري يصبر على الجوع والعطش أياما ، ويستطيع المشي على الرمل بكل سهولة ويسر.

ويربي البدو الجمل ، فهو سفينة الصحراء ، فينقل متاعهم ويساعدهم على الترحال من منطقة لأخرى ... والجمل حيوان اليف ….

MICKEY
12-13-2007, 02:38 AM
هههههههههههههههه
يخربيت عقلك يااستاذ ظريف
حتي الجمل هيدخل معانا في الموضوع ده كمااااااان
شكرا لوريس علي موضوعك
ربنا يباركك وتأكلينا
انا كمان منزل اكلة حلوة بتاعت الضفادع في قسم الضحك والفرفشة ابقي ادخلي وشوفيها
هههههههههه

Team Work®
12-13-2007, 05:57 AM
الله الله الله بجد اشكرك جدا جدا جدا لوريز ومنورة بجد الموقع كلوا ونشكر ربنا العضوية شغالة تمام

لو فى مشكلةى رسلينا على الفور

ربنا معاكى ويفرح قلبك امين

ظريف
12-13-2007, 09:59 AM
أنتا يا ميكى هتدوخ looris فى المنتدى تدور على طبخك متدوريش يا looris وتتعبى نفسك أنا هجيبهالك وكمان هجيبلك الجمل
http://www.orsozox.com/forums/orsozox-t5178.html
http://www.orsozox.com/forums/orsozox-t4761.html
وبالهنا والشفا

looris
12-13-2007, 11:50 PM
:36_1_25:قالوا الجمل طلع النخلة ادى الجمل وادى النخلة ياريت تبعد
الجمل عن موضعنا علشان احنا فى صيام وطباخك لو شاطر يعملها بسم الصليب زى ما بعملها ورد على :36_6_3:

ظريف
12-14-2007, 12:48 PM
:36_1_25:قالوا الجمل طلع النخلة ادى الجمل وادى النخلة ياريت تبعد
الجمل عن موضعنا علشان احنا فى صيام وطباخك لو شاطر يعملها بسم الصليب زى ما بعملها ورد على :36_6_3:
واضح يا looris أن حضرتك مش فاهمانى الأستاذ / ميكى مش طباخى الخاص هو الشيف الرسمى بتاع المنتدى وكل الأعضاء مبسوطين من أطباقه اللذيذه 0 ممكن حضرتك تقبلى دعوتى لتذوق أطباق ميكى الشهيه وبعدها أحكمى على نفسك قصدى أحكمى بنفسك
بس بدون تحيز
أما عن موضوع الجمل ده له دور كبير فى نجاح المنتدى لأنه بينقل الأعضاء من موقع إلى آخر وينقل أيضا متاعهم دون كلل أو تعب والجمل حيوان برى يصبر على الجوع والعطش لأيام كثيره فأنه سفينة الصحراء ويستخدمه البدو فى كل حياتهم حتى looris بتقول ملعقة خميره بحجم عين الجمل والجمل حيوان أليف 000000

looris
12-14-2007, 05:09 PM
كل شى تحت السماء زى ما لة بداية لابد وان يكون لة نهاية وسلملى على الجمل

(بدون تعليق ):36_15_24:

looris
12-14-2007, 05:14 PM
شكرا لك team workعلى مجملتك الرقيقة الرب يعوض تعب محبتك وكل عام وحضرتك وجميع من فى المنتدى بخير :10500:

looris
12-14-2007, 05:15 PM
شكرا لك team workعلى مجملتك الرقيقة الرب يعوض تعب محبتك وكل عام وحضرتك وجميع من فى المنتدى بخير :10500:

MICKEY
12-15-2007, 11:00 PM
استازي العزيز ظريف
لوريس متغاظه مني عشان اكلي احسن من اكلها
هما البنات كده مش بيحبوا النجاح لأي حد
انا انهارده هقولكم اكله حلوة اوي اوي
طريقة عمل الصراصير المشوية
هتجيبي الصرصار
وتقطي شنباته بسنانك
وبعد كده تفتحيه بس براحه عشان ميضربش بين صوابعك
وبعد كده تنضفيه
يعني تشيلي منه امعائة وكل الارف اللي جوااااااه
وبعد كده تقطعي رجليه
وبعد كده
تقطعي اجنحته
وبعد كده
لو اتبقي حاجه ابقي قابليني
نياهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها

looris
12-15-2007, 11:46 PM
مش ها رد عليك :em4700::em3400:

ظريف
12-16-2007, 02:51 PM
أستاذى / ميكى من فضل حضرتك سؤال 0 لما واحد يدخل عندك فى موضوعك وماتردش عليه يبقى أسمه إيه ؟؟؟

MICKEY
12-17-2007, 07:45 PM
صدقني يا استاذ ظريف يبقي شخص مش لاقي حاجه يقولها
واحنا مش هنزعل منه لكن هنعزره لأنه مش قادر يقف ضد التيااااااااار
ههههههههههههههه

looris
12-18-2007, 12:42 AM
حستش انك فاضى

ظريف
12-18-2007, 01:32 PM
أنا بأيد حضرتك يا looris بأن الأستاذ / ميكى فاضى وسايب شغله فى التصدير والأستيراد وقاعد يطبخ بيتزا للأعضاء ناس فاضيه

mora
12-29-2007, 04:47 PM
واضح ان البيتزا لذيذه جدا
ميرسى ليكى

erenysamir
03-23-2008, 04:25 PM
استازي العزيز ظريف
لوريس متغاظه مني عشان اكلي احسن من اكلها
هما البنات كده مش بيحبوا النجاح لأي حد
انا انهارده هقولكم اكله حلوة اوي اوي
طريقة عمل الصراصير المشوية
هتجيبي الصرصار
وتقطي شنباته بسنانك
وبعد كده تفتحيه بس براحه عشان ميضربش بين صوابعك
وبعد كده تنضفيه
يعني تشيلي منه امعائة وكل الارف اللي جوااااااه
وبعد كده تقطعي رجليه
وبعد كده
تقطعي اجنحته
وبعد كده
لو اتبقي حاجه ابقي قابليني
نياهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
انا عايزة اعرف اية لازمة البطاطس المهلروسة

erenysamir
03-23-2008, 04:26 PM
هل لو عاملناها من البطاطس هيجرى حاجة

erenysamir
03-23-2008, 04:27 PM
ميرررررررررررسى

merve
03-23-2008, 08:19 PM
انا بمووووووووووت في حاجه اسمها بيتزا بس انا بساعد فيها بحط الزتون والطماط
انا جعت هههههههههههههههههههه

rossaa
03-25-2008, 02:17 PM
ربنا يباركك
على الوصفه الهيله ديه

مصري مكبر دماغة
03-29-2008, 05:26 PM
جااااااااااااااااري تجربتهااااااااااااااااااا ااااااا
مع اخطاااااار المستشفي الدولي بعالم سمسم ....ههههههههههه
ربنا يخليكي يا اجمل طباخة ....

bolalover
03-29-2008, 05:32 PM
شكرا كتير علي المجهود و الاكلة دي

kfmena
02-27-2009, 12:08 AM
جميلة وسهلة

nana222
06-24-2009, 06:12 PM
شكرا لتعب محبتك

mora2009
07-04-2009, 12:26 PM
طريقة عمل البيتزا دى رائعة شكرا للدكتور ظريف ههههههههههههههههههههههههه ههههههههه

evan
07-04-2009, 12:52 PM
هاي شكراً على الأكلة الجميلة
بس أنا عندي طريقة تانية
زي ما قلت نخفف معجون طماطم بالماي و نضيف أوريغانو
والعجينة عجينة خبز عادي
نفرد العجينة و نوزع الصوص الطماطة عليها
ونضيف فوقيها بصل و مشروم و أي حاجة عاوزيها
شكراً مرة تانية و ربنا معاك

سمير نعيم
06-06-2010, 08:35 AM
شكرا لكم على محبتكم

twaty
06-06-2010, 11:47 AM
ميرسى على طريقة عمل البيتزا الصيامى
حلوة اووووووووى تسلم ايدك

bassem8800370
06-07-2010, 08:24 AM
مريسى على الموضوع الجمالى ده
وتشوف بقى هنعملها ازى

بارثينا
06-09-2010, 09:23 PM
شكرا جزيلا

سامح اسحق
06-21-2010, 08:09 PM
شكرا على الوصفة الرائعة

جوناثان
12-15-2010, 04:03 PM
انتو دمكو خفيف اوى وانا بعمل البيتزا حلوة جدا بس مبحطلهاش بطاطس على شالى متعبش نفسى فى موضوع الجمل وعينو دى وكمان متهيالى تبقى تقيلة بشكركو انكو سمحتولى بالمشاركة (هنودة)