المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : الكوسة الباكستانية الحارة


المتشفع بمارجرجس
02-28-2008, 02:26 PM
http://www.islamonline.net/Arabic/mawahb/2001/arts/08/images/pic7.jpg



اهلا وسهلا بيكم معايا فى طبخه جديده

الكوسة الباكستانية الحارة


http://osrty.com/matbkh/images/articles/kosa-matbkh.jpg


المكونات:


- 1/4 كأس زيت للطبخ.

- 1 بصلة مقطعة شرائح رقيقة.

- 6 ثمرات من الكوسة مقطعة إلى أنصاف دوائر.

- 1/2 ملعقة صغيرة ملح.

- 2 كأس ماء.

- 2 ملعقة صغيرة فلفل حار ( شطة ).

- 1/2 ملعقة صغيرة كركم.

- 1/2 ملعقة ثوم مفروم.

- 1 ملعقة كزبرة ناشفة.

- 3 فصوص ثوم كاملين.

- 7 حبات فلفل أسمر.

- 4 ثمرات طماطم مقطعة.

- 2 ملعقة كبيرة زبادي.

الطريقة:

1- سخني الزيت في مقلاة كبيرة على درجة حرارة متوسطة ثم قومي بقلي البصل حتى يصل إلى اللون الذهبي.

2- أضيفي الكوسة، الملح، الماء، الفلفل الحار ( الشطة )، الكركم، الثوم المفروم، الكزبرة، وفصوص الثوم الكاملة وحبات الفلفل الأسمر والزبادي والطماطم وقلبيهم مع بعضهم جميعاً، حولي الحرارة إلى مستوى حرارة أقل ليغلي ببطئ لمدة 10 دقائق وقلبيهم من حين لآخر حتى يتم نضج الكوسة..

وبالهنا والشفا

Team Work®
02-28-2008, 08:54 PM
وااااااااااو يع جميلة قوى

المتشفع بمارجرجس
02-28-2008, 11:52 PM
هههههههههههههههههههههههه يع بصراحه انا مجربتهاش وماما ضحكت عليا وقالت زيك صدقني يع

maryan alfady
04-15-2009, 01:19 AM
هي شكلها جميل بس بس بس مش بحبها مرسي علي تعبك

manshi55
04-15-2009, 04:31 AM
مهما لفيت ودورت فى الدنيا كلها
مش هتلاقى زى الكوسة المصرية
ومن جمالها
مـَلت البلد كووووووولهاااااااااا
ههههههههههههههههههه