aymonded
06-06-2007, 06:30 PM
المقادير :معلقتان كبيرتان زيت زيتون (أو ذرة) – بصله كبيرة مفرومة – كوب كاتشب – 1 معلقة كبيرة بابريكا أو فلفل أرناقوطي – نصف معلقة صغيرة فلفل أبيض أو أسود – معلقتين كبيرتين خل عنب أو تفاح – معلقة صغيرة سكر – معلقتين مستردة أو معلقة صغيرة خردل مطحون – عدد حبيتين فلفل رومي أحمر أو فلفل أحمر حار حسب الرغبة مفروم .
الطريقة:
يحمر البصل مع البابريكا أو الفلفل القرنقوطي لغاية ما يطرى البصل ويذبل قليلاً ثم يوضع الفلفل المفروم ويقلب لمدة ثلاثة أو أربع دقائق تقريباً ، ثم يوضع باقي المقادير معاً وتستمر على النار هادئة لمدة عشر دقائق وتقدم مع المشويات أو مع الخضار السوتيه أو اللحم المشوي أو الفراخ المحمرة أو السمك بجميع أنواعه.
الطريقة:
يحمر البصل مع البابريكا أو الفلفل القرنقوطي لغاية ما يطرى البصل ويذبل قليلاً ثم يوضع الفلفل المفروم ويقلب لمدة ثلاثة أو أربع دقائق تقريباً ، ثم يوضع باقي المقادير معاً وتستمر على النار هادئة لمدة عشر دقائق وتقدم مع المشويات أو مع الخضار السوتيه أو اللحم المشوي أو الفراخ المحمرة أو السمك بجميع أنواعه.