المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : صلصة البابريكا أو الفلفل القرناقوطي


aymonded
06-06-2007, 06:30 PM
المقادير :معلقتان كبيرتان زيت زيتون (أو ذرة) – بصله كبيرة مفرومة – كوب كاتشب – 1 معلقة كبيرة بابريكا أو فلفل أرناقوطي – نصف معلقة صغيرة فلفل أبيض أو أسود – معلقتين كبيرتين خل عنب أو تفاح – معلقة صغيرة سكر – معلقتين مستردة أو معلقة صغيرة خردل مطحون – عدد حبيتين فلفل رومي أحمر أو فلفل أحمر حار حسب الرغبة مفروم .

الطريقة:
يحمر البصل مع البابريكا أو الفلفل القرنقوطي لغاية ما يطرى البصل ويذبل قليلاً ثم يوضع الفلفل المفروم ويقلب لمدة ثلاثة أو أربع دقائق تقريباً ، ثم يوضع باقي المقادير معاً وتستمر على النار هادئة لمدة عشر دقائق وتقدم مع المشويات أو مع الخضار السوتيه أو اللحم المشوي أو الفراخ المحمرة أو السمك بجميع أنواعه.

Team Work®
06-07-2007, 12:13 AM
دى بقى انا نفسي اكولها افوق بس واجيلك وتعملها هى وصلصة الشيكولاتة بس

aymonded
06-07-2007, 12:31 AM
وأنا موافق بس تيجي ,انا اعملك كل حاجة يا احلى غالي
وعموما احنا اتفقنا اللي يجرب يبعتلك شوية لازم تدوق انت الأول طالما فتحت القسم دوة في المنتدى
ومش تقلق انا عارف ان جنبيكم مستشفى كويسة
هههههههههههه ربنا يساعدك بقى علينا

Team Work®
06-07-2007, 04:49 PM
امممممممم لية كدة بس انا بحبك جدا وبحب اكلك لية تعمل معايا كدة

ربنا يستر

aymonded
06-07-2007, 05:00 PM
يا هيما يا احلى غالي انت رئيس القسم دوة ولاذم ولابد وحتماً تذوق وتشوف النتايج
وكل اللي يجرب هايبعتلك عينه ولازم تحكم .........

وانت ادبست خلاص علشان الناس لازم تعرف انك ذواقة