gloria
04-07-2008, 05:16 PM
المقادير:
1_ واحد كيلو دقيق
2_واحد معلقه سكر
3_واحد معلقه ملح
4_ واحد معلقه زيت
5_معلقه خميرة بيرة
6_3 كوب ماء او حسب الطلب
7_ ردة
طريقه العمل:
تخلط المكونات وتعجن جيدا وتقطع وتكور وتترك فى الردة لمده نصف ساعه حتى يرتاح العجين ثم يفرد العجين ويترك حتى يختمر لمده ساعه او اكثر المهم انه يختمر وخلاص مع انى مش عارفه يعنى ايه يختمر ويوضع في فرن درجة حرارتة عاليه .
وجربو وقولولى انا جربت وكان طعمو حلو جدا بس علشان منعا للكدب ماما هيا اللى جربت مش اناوالف هنا وشفا واى حد عايز يعرف طريقه اكله يقولى واتصل بيا على زيرو 3 اصفار صفرين صفر ههههههههههه يلا بقي عايزة ردودكو انا اول مرة اكتب في المنتدى وانشاءلله مش اخر مرة بس انا اعرف ارثوزكس من زمان ومسجله فيه بس مكونتش بشاركوميرسي لحسن استماعكو طولت عليكو باى
1_ واحد كيلو دقيق
2_واحد معلقه سكر
3_واحد معلقه ملح
4_ واحد معلقه زيت
5_معلقه خميرة بيرة
6_3 كوب ماء او حسب الطلب
7_ ردة
طريقه العمل:
تخلط المكونات وتعجن جيدا وتقطع وتكور وتترك فى الردة لمده نصف ساعه حتى يرتاح العجين ثم يفرد العجين ويترك حتى يختمر لمده ساعه او اكثر المهم انه يختمر وخلاص مع انى مش عارفه يعنى ايه يختمر ويوضع في فرن درجة حرارتة عاليه .
وجربو وقولولى انا جربت وكان طعمو حلو جدا بس علشان منعا للكدب ماما هيا اللى جربت مش اناوالف هنا وشفا واى حد عايز يعرف طريقه اكله يقولى واتصل بيا على زيرو 3 اصفار صفرين صفر ههههههههههه يلا بقي عايزة ردودكو انا اول مرة اكتب في المنتدى وانشاءلله مش اخر مرة بس انا اعرف ارثوزكس من زمان ومسجله فيه بس مكونتش بشاركوميرسي لحسن استماعكو طولت عليكو باى